Tematrio – önskade klappar

Önska kan man ju alltid som Lyrans noblesser uppmanar till. Själv är jag en del av en familj som skalat bort (nästan) personliga klappar till vuxna. Nästan för det dyker vanligtvis upp någon ändå. Ibland. Böcker har jag i travar. Dessa tre skulle jag ändå bli glad över att få:

  1. Sofi Oksanen: Norma
  2. Kazuo Ishiguro: Vi som var förändra lösa (eller) Never let me go
  3. Hans Rosling: Hur jag lärde mig förstå världen (eller)
  4. Hédi Fried: Frågor jag fått om förintelsen

Gillar verkligen Sofi Oksanen och någon bok av årets nobelpristagare vore inte fel. Både Hans Rosling och Hédi Fried är personligheter som båda har bidragit till att göra världen lite bättre på olika sätt. Det finns så mycket goda böcker att läsa. Ibland känns det helt överväldigande. Så få man faktiskt hinner med…


En reaktion på ”Tematrio – önskade klappar

Kommentarer är stängda.