Söndagens smakbit

Den här veckan bjuder jag på en smakbit ur ”Swingtime” av Zadie Smith. Planen är att läsa ”Swingtime” så snart den pågående boken är utläst.

Jag har läst två titlar av Zadie Smith tidigare; ”Vita tänder” och ”Om skönhet”. Av dessa gillade jag ”Om skönhet” bäst. Rekommenderas! Har gjort ett försök med ”NW” också, men den fastnade jag inte för. Så jag har blandade förväntningar på ”Swingtime”. Ska man tro alla positiva tidningsröster som finns citerade på omslaget kommer det att bli bra. Faktum är att jag blir sugen på att läsa nu när jag sitter och fixar med detta inlägget.

Två flickor växer upp tillsammans och när samma dröm; att bli dansare. Bara den ena av dem har talangen som krävs.

 


10 reaktioner på ”Söndagens smakbit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s