En smakebit på søndag – Krokas

Helt utanför min läsning. Värd att reblogga

Lottens Bokblogg

Söndag på bloggen innebär att jag deltar i En smakebit på søndag i regi av den norska bloggen Flukten fra virkeligheten. Veckans smakbitar har inte kommit upp ännu. httar ni här.

Veckan som gått var intensiv och den kommande veckan blir ännu värre. Då gäller det att komma ihåg att andas. Inte så lätt för det finns en del att göra på helgerna, som tidig tvättstuga idag… Men förhoppningsvis kan jag hinna läsa en del också. Igår gick jag ner på stan för bokhandelns Höstboksfestival. Målet var främst att lyssna på Elin Olofsson, som pratade om sina böcker. Alltid lika intressant och trevligt. Med mig därifrån fick jag också hennes nya bok, signerad och allt.

Som av en händelse så läste jag ut Stora stygga vargen igår och då unnade jag mig att börja på Krokas. Den utspelar sig i Krokom 1949, dit den tyska kvinnan Uli Hartmann…

View original post 89 fler ord


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s