Saknad, aldrig glömd

Tv-serien ”Saknad, aldrig glömd” hittar också tillbaka till 1980-talet. Det finns paralleller till det som Doris Lessing berättade om i ”Den goda terroristen”.

Unforgotten

Men främst hakar seriens intrig på de många obehagliga avslöjanden om pedofiler och sexuella övergrepp på barn som har pågått i Storbritannien. I en del härvor har firade kändisar figurerat, i andra barnhem eller präster. Otäckt är det.

En av alla bra och sevärda engelska kriminalserier. ”Saknad, aldrig glömd” finns på SVTplay .


En reaktion på ”Saknad, aldrig glömd

  1. Reblogga detta på Seniorvinklat och kommenterade:
    Instämmer i Deckarbibblons kommentar. Skådespelarprestationerna är också fantastiska. Johan Croneman skriver i DN 2017-07-28 om serien och att Nicola Walker ”är världens bästa skådespelerska”. Se den!

    Gilla

Kommentarer är stängda.