SEMESTERLÄSNING

Många somrar har jag lånat en hög läsning från bibblan. Nya böcker där reservationskön har krympt ihop. Då kan det bli dags för en bibblo att läsa.

Så har det inte varit de senaste 4-5 åren.

Inte i år heller. Inga bibblaböcker alls.

Först ut bland sommarens böcker är Maria Gripes ”Tordyveln flyger i skymningen” som jag ska läsa tillsammans med en FB-grupp. Ska bli intressant.img_1013.jpg

För övrigt blir det antagligen en mix av läsex troligen Ian Rankin: ”Även vilda hundar”, Anna Roos: ”Spel” samt Birgitta Bergin:”Något du inte vet att jag vet”. Kanske tre titlar inhandlade på antikvariat; Doris Lessing: ”Den gode terroristen” (omläsning), P D James: ”I mördarens rum” och Elizabeth George: ”Stråk av rött”.

Jag brukar aldrig lyckas hålla mig till några utvalda titlar. Känner jag för något annat så blir det den boken istället. Så blir det troligen denna sommar också…