Fritid och hobby #21

Kulturkollos veckotema 21: ”Sånt vi gör med vår fritid – nu blir det hobbyverksamhet!”

Jag har aldrig tänkt på mig själv som någon som har en hobby. När jag tänker efter kan nog trädgårdspysslandet kallas för hobby. Tycker det är så härligt när man kan börja vara ute och rensa ogräs, besöka plantskolor, släpa hem säckar med jord, gödsel etc. Klippa gräs. Fundera och planera.

Eftersom jag har reumatisk värk sedan några år går trädgårdspysslet i snigelfart och räcker länge. Om man säger.

Gillar att fota. p1010289Med kamera alltså. Hunden har nosen i marken och jag kikar genom kameran. Två fullt upptagna med sitt.

Att läsa blir nummer ett av fritidssysslor. Jag läser alltid något; bok, tidning, tidskrift – allt.

Bloggandet har gett läsningen ett roligt mervärde.

Vips så har jag både hobby och aktiv fritid! Trädgård, foto, litteratur, läsning och blogga. Yes.


2 reaktioner på ”Fritid och hobby #21

  1. Jag tycker det låter som du har ett helt gäng finfina hobbyer 🙂 Trädgårdsintresse har jag tyvärr alltid saknat själv (jag gillar förstås växter omkring mig, men själva påtandet lockar inte), men det är något jag önskat mig eftersom jag tror att det är väldigt rekreativt. Och så blir det ju så fina resultat… / Helena (Kulturkollo)

    Gilla

Kommentarer är stängda.