Innan vi dör

”Innan vi dör”  – Svt:s senaste i drama/thriller-genren. Än så länge har endast två avsnitt sänts.

Fortsättningen bådar gott. Spänningen mellan mor (Marie Richardson) och sonen (Adam Pålsson) är som en tryckkokare. Än vet vi inte av vilka anledningar eller varför sonen har sökt sig till  den mörkare sidan av samhället.

Det kan väl inte vara så enkelt att det är för att morsan är polis? Och hur passar morsans älskare Sven (Johan Hedenberg) in i bråket? Varför mördades han?

Två rivaliserande MC-gäng krigar om makten. På något sätt är familjen Mimica med sin restaurang inblandade. Det handlar om droger, vapen och vem som bestämmer. Alexej Manvelov en av killarna i familjen Mimica. En skurk som döljer mycket. Agerar hotfullt men inte aggressivt. Christian har börjat fega ur av rädsla…

Manvelov har de mest sorgsna ögon jag har sett på länge. Han har ett utseende som passar i en riktigt tragiskt romantisk historia med dramatisk kärlek och svartsjuka. Tror jag.

Fortsättning följer och jag hänger med.