Sanna detektiver

 

Sen på bollen men nu har jag betat av två säsonger av True detectives . Tycker serien är mycket bra. Komplexa intriger med många bottnar. Första säsongen var snäppet bättre. Mycket på grund av Woody Harrelson och Matthew McConaughey som detektiverna Marty och Rust. Samtidigt är det spännande att se dessa rätt deprimerande delar av USA. Härjat av orkaner, fattigt, hopplöst och övergivet. Människor som kallas träskfolk.

MV5BMTUzNTMwODI1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDIzMTQ0NTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpgI säsong två var det framför allt spännande att se Vince Vaughn i en annorlunda roll. Intrigen är dock rätt snårig (enligt min mening) man behöver ha bra kännedom om Kalifornien och statens olika delar. Många trådar och öden som kunde blommat ut mer.

Alla de fiktiva karaktärerna är dock sanna detektiver! De ger sig inte. Fallen ska lösas och sanningen ska fram.

Ännu en stjärna för musiken av T Bone Burnett.